garageport

Garageportar från Wiśniowski – När kvalitet möter design

I över 30 år har Wiśniowski levererat högkvalitativa garageportar. Tack vare deras moderna centrum för teknik och tillverkning, garanterar Wiśniowski kvalitet och högsta standard. För att uppnå toppkvalitet är Wiśniowski mycket noggranna med att utbilda sin personal och teknologiska linjer samt de produkter som de erbjuder. För att leverera en produkt som håller hög standard är det viktigt att varje process är optimerad, från personal till teknik.

Att tillverka garageportar med högsta kvalitet

Wiśniowski har en egen konstruktionsavdelning och tekniska avdelningar som är noggrant optimerade. För att kunna tillverka garageportar som håller högsta kvalitet krävs innovativ teknologi. Wiśniowski har en automatiserad produktion som garanterar effektivitet och noggrannhet. Deras effektiva produktionslinje garanterar konkurrenskraftiga priser och i kombination med de bästa råvarorna blir resultatet som allra bäst.

Modern teknik och design som garanterar flerårig användning

Vad är det som gör att garageportar från Wiśniowski håller så pass hög standard? Som tidigare förklarat så börjar det redan i tillverkningsprocessen men tack vare en kombination av design, modern teknik och miljövänligt arbete resulterar detta i högkvalitativa garageportar. Mer specifikt är garageportar från Wiśniowski utrustade med ett så kallat Duplexsystem. I deras förzinkningsavdelning och pulverlackverkstad ser Wiśniowski till att deras portar av stål, uppnår högsta hållbarhet och även sin snygga design.

Hållbarhet – en kvalitetsaspekt

Idag är hållbarhetsfrågor mycket viktiga och det kan, för många intressenter, vara direkt avgörande. Wiśniowski är noggranna med att värna om miljön genom att ha full kontroll över sin produktion. På så vis kan Wiśniowski se till att inga kemikalier i deras produktion hamnar i spillvatten. De material, råvaror och kemikalier som används i produktionen är valda för att möta de miljökrav som ställs.

CE-märkning

Garageportar från Wiśniowski är CE-märkta och det innebär att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav. CE-märkningen innebär bland att garageporten måste ha vissa säkerhetsfunktioner. Dessa funktioner är bland annat fingerklämsskydd, fallskydd och ingreppsskydd. Med en garageport från Wiśniowski kan du alltid känna dig säker.

Övriga fördelar

Utöver de säkerhetsfunktioner som kommer med en garageport från Wiśniowski så är det både bekvämt och praktiskt med en motordriven port. Du slipper exempelvis att gå ut ur din bil och kan enkelt öppna porten inifrån bilen. Upplev lyxen av att kunna öppna och stänga din port med ett knapptryck via fjärrkontrollen som medföljer. Med garageportar från Wiśniowski undviker du igenfrusna bildörrar och du slipper skrapa bilrutorna en kall morgon. Portar som Wiśniowski tillverkar är tätade med PU-skum och har ett lågt U-värde. Tack vare detta uppnås bästa möjliga isoleringsförmåga för ditt garage.