Varför ska jag köpa min Hyundai i Borås?

Dags att köpa ny bil? Alla vi som någon gång har varit i den sitsen vet hur svårt det kan vara. Bilmarknaden är en djungel och det är lätt att gå vilse. I den här artikeln tänkte vi berätta lite mer om Hyundai som du kan hitta i exempelvis Borås. 

Över 30 år i Sverige

Hyundai Motor Company är idag Sydkoreas största biltillverkare. De byggde sin första bil 1967 och ligger idag bakom flera sydkoreanska bilmärken, men Hyundais första “egna” bil lanserades 1975 och modellen hette Hyundai Pony. Till Sverige kom Hyundai först 1991. Totalt har det sålts mer än 150 000 Hyundai-bilar till svenska kunder under de senaste 30 åren. En ganska vanlig bil på de svenska vägarna helt enkelt. 

Hitta din Hyundai i Borås

Ett av Hyundais fokus är minimal miljöpåverkan utan att behöva kompromissa med prestandan. Hyundai är ett bra val för dig som är ute efter en effektiv och modern design på din bil. Hyundai har flera hybridmodeller och de har även två helt elektriska bilar som heter KONA Electric och IONIQ 5. Hyundai har modeller som passar både den stora familjen, exempelvis TUCSON och SANTA FE, men också modeller för den som är ute efter en småbil. I deras småbilssortiment finns modeller som i10 och i20.  Du kan hitta flera modeller av Hyundai i Borås exempelvis.

Finansieringsalternativ hos bilhandlare

Ska du köpa din Hyundai hos en auktoriserad bilfirma i Borås finns det bilhandlare som även erbjuder service i en egen auktoriserad verkstad. Det finns också bilhandlare för Hyundai i Borås som erbjuder alternativ som privatleasing eller billån. 

Enklaste sättet att hitta till rätt bilhandlare är att söka via en sökmotor som exempelvis Google. Då kan man också jämföra och se recensioner för specifika bilfirmor. Lycka till i jakten på din nya bil.