RF-smart – därför är det en bra applikation

Behöver ni en välkänd och pålitligt streckkodslösning? RF-smart har utvecklat mobila streckkodslösningar för Oracle JD Edwards i över 20 år. Det är en ledande produkt inom lagerbranschen och tillverkningsindustrin – speciellt för NetSuite-användare. En applikation som ger maximal följsamhet med ovan nämnda ERP-system. 

Kompatibelt med NetSuite

Med RF-smart till ditt affärssystem NetSuite får ni flera fördelar som effektiviserar ert arbete. Som exempelvis realtidsöversikt över anläggningens verksamhet. Ni kan också hantera ordrar snabbare och mer precist. Ni får en bra översikt över nivåerna på lagret. Med RF-smart kan ni effektivisera överföringen av produkter lager och butiker emellan. Hålla koll på lagersaldon så att de är korrekta. Ni får helt enkelt verktyg för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt. En av de viktigaste fördelarna är att ni med RF-smart kan öka produktionsprocessen och minska felmarginaler på samma gång. Ni kan enkelt hålla reda på materialdelar under tillverkningen och efter montering. Dessutom kan ni följa hela tillverkningsprocessen i realtid. 

RF-smart för JD Edwards

RF-smart är också kompatibelt för Oracle JD Edwards. Med hjälp av RF-smart kan ni förbättra noggrannhet, produktion och översikt över hela verksamheten. RF-smart kommer också med lagerhanteringslösningar som kan möta era affärsbehov. Letar ni dessutom efter en kostnadseffektiv packlösning som kan integreras med ditt affärssystem? RF-smart har en kostnadseffektiv lösning för er som heter packstation. 

Hitta en återförsäljare

RF-smart passar er som är ute efter effektiva lösningar för att öka och effektivisera produktionsnivån inom er verksamhet. Den är kompatibel med både Netsuite och Oracle JD Edwards och flera flexibla och effektiva lösningar som passar inom lager och tillverkningsindustrin. Kontakta en återförsäljare redan idag om ni behöver mer kunskap och fakta. Det finns återförsäljare som både erbjuder ERP-system och fler applikationer för att maximera funktioner och verktyg för att ni som företag ska kunna fokusera på det som ni gör bäst.