Förnya din garageport med en fjärrkontroll

Har du en gammal och sliten garageport som behöver  bytas ut? En slagport som har sjungit på sista versen? Eller en vikport som du tröttnat på att öppna manuellt varje gång du ska köra in din bil i garaget? Det finns en lösning! Läs vidare se berättar vi om hur du gör för att skaffa en fräsch, snygg och enkel garageport – som du slipper öppna manuellt. 

Skaffa garageport med fjärrkontroll

Det finns många anledningar till att vilja byta ut delar av sitt hus och sitt garage. Det kan vara slitage eller att något är trasigt. Det kan också vara att du har tröttnat på utseende och design eller att du behöver något som sparar på kroppen i det långa loppet. En garageport med fjärrkontroll är ett smidigt och effektivt alternativ för dig som, av vilken ovan nämnd anledning som helst, vill byta ut din nuvarande garageport. 

Flera fördelar med motordriven port

Det finns återförsäljare av motordrivna, isolerade garageportar som är anpassade för vårt nordiska klimat. En isolerad garageport kan du montera både på ett varmgarage och ett kallgarage. En fördel med att välja en isolerad garageport är för att om du i framtiden vill göra om ditt kallgarage till ett varmgarage kan du behålla din garageport. Med en högkvalitativ garageport som håller i flera decennium behöver du inte byta ut själva porten om du redan har valt en isolerad. När du väljer en motordriven garageport med fjärrkontroll så ingår fjärrkontrollen, och oftast får du en extra med på köpet. Det är också lätt att programmera in ytterligare fjärrkontroller om du av någon anledning behöver två. 

Säkert – en viktig fråga

En annan viktig aspekt när det gäller motordrivna garageportar är att det oftast finns ett så kallat fingerklämskydd. Det är viktigt både för din skull men också för nyfikna barn som finns i närområdet. Då slipper ni inom familjen, eller grannskapet, råka ut för onödiga och tråkiga olyckshändelser. Den är dessutom inbrottssäker eftersom en motordriven garageport är svår att bryta upp utifrån. 

Hitta en högkvalitativ port 

En motordriven takskjutport med tillhörande fjärrkontroll kostar naturligtvis lite mer än en garageport med manuell öppning som exempelvis en vikport eller slagport. Även om det går att hitta kostnadseffektiva alternativ genom efterforskning på nätet. Högkvalitativa garageportar håller ofta länge och är smidiga att använda.