elbilsladdare-bostadsratter

Elbilsladdare för bostadsrätter – en lönsam investering

Går ni i tankar på att installera elbilsladdare för bostadsrätter? I takt med elbilens framfart runt om i landet finns det ingenting att vänta på. Att som bostadsrättsförening erbjuda ett kvalitativt laddsystem är lönsamt på många plan – förutsatt att projekteringen görs på rätt sätt. Vi visar vägen till en hållbar framtidsinvestering med våra bästa tips för er som vill erbjuda snabb, trygg och smart elbilsladdning i er bostadsrättsförening.

Elbilsladdning i er BRF – steg för steg

När beslutet att investera i elbilsladdning är taget väntar en viktig projekteringsfas, där ni tillsammans startar upp ert laddprojekt med ett gediget planeringsarbete. Vi guidar er igenom tre frågor som är viktiga att ställa sig för att lyckas med en lönsam investering.

Hur ser behovet av elbilsladdning ut?

Hur många i er bostadsrättsförening äger en elektrifierad bil eller har planer på att skaffa sig en? Analysera behovet av elbilsladdning och räkna på hur mycket el som kommer att förbrukas. Med ett identifierat laddbehov kan ni gå vidare med om lastbalansering är aktuellt samt hur många laddstationer ni behöver installera i er bostadsrättsförening för att möta efterfrågan på elbilsladdning.

Vilket system bör vi investera i?

I takt med elbilens övertagande har antalet leverantörer på marknaden blivit allt fler. Valmöjligheterna är många, men sällan likadana. Vi tycker att det ska vara enkelt för er som bostadsrättsförening att ladda era elbilar och betala för er elbilsladdning. Med ett administrationsfritt system får ni löpande support och smidig debitering – ett uppskattat alternativ som ökar tryggheten för er och de boende.

Hur möter vi framtiden?

Att planera för tillväxt är viktigt för att lyckas med ert laddprojekt – idag och i framtiden. Med genomtänkta val kan ni skapa en gedigen infrastruktur kring elbilsladdning i er förening, som på sikt gör det enkelt att utöka med fler laddboxar i takt med att efterfrågan ökar. En skalbar laddstationslösning är alltid en lönsam väg att gå!

Konkurrenskraft med elbilsladdare i er bostadsrättsförening

Visste ni att elbilsladdning i er bostadsrättsförening är en lönsam investering för både föreningen och de individuella hushållen? Med en stark hållbarhetsprofil blir bostadsrättsföreningen attraktiv för potentiella lägenhetsköpare, vilket i sin tur höjer bostadsrätternas värde på marknaden. Att som förening investera i elbilsladdning för att möta efterfrågan på laddplatser är dessutom uppskattat hos de boende. Genom att installera elbilsladdare gör ni en lönsam investering för föreningen, de boende och vår gemensamma framtid.